contact   |   help   |   français

Welkom op de BOSS paints website voor professionals

VAKMANSCHAP ... DAAR KLINKEN WE OP!

maandag, 2 oktober 2017

Van 1 oktober tot en met 30 november 2017 wordt je trouw extra beloond met sprankelende prijzen.


Vakmanschap op een hoger niveau

vrijdag, 2 september 2016

Ontdek hoe je met het Topgamma tijd wint én toch klassevol afwerkt

BOSS paints heeft voor jou kwalitatieve binnenmuurverven. Met het Topassortiment zet jij een vlekkeloos resultaat neer bij je klant.

In onze Top-verflijn kies je tussen drie afwerklagen – volgens glansgraad: Topmat (mat), Topsilk (halfmat) en Topsoft (licht zijdeglanzend). Elke verf garandeert je een strakke look: zonder aanzetten.

Dankzij de combinatie Topprim en Topsoft scoor je driemaal bij je klant.


Ontdek het volledig productassortiment in de nieuwe productcatalogus

In deze productcatalogus vind je het volledig assortiment van BOSS paints terug, zowel verf als verftoebehoren. Doorblader makkelijk de online brochure en lees bij elk product alle nuttige info. Weet je hoe een product eruit ziet, maar niet meteen de naam ervan, dan kan je producten makkelijk herkennen aan de foto bij elk product. De prijzen per product vind je in onze prijslijst, die dezelfde structuur volgt. Klik hier op de productcataloog in de rechter kolom om deze te doorbladeren.


Onze afhaalpunten voor de vakman

donderdag, 22 september 2011

Alle verven en producten van BOSS paints zijn verkrijgbaar in de afhaalpunten voor de vakman. Voor een afhaalpunt in je buurt, of in de buurt van je werf, raadpleeg de adressenlijst.


Technische info: nog completer, nog toegankelijker

woensdag, 3 oktober 2007

Op www.bossvip.be leest u de meest uitgebreide technische info over alle verfsystemen van BOSS paints. Wat is de droogtijd? In welke omstandigheden mag u de verf wel of juist niet gebruiken? Voor welke toepassingen en ondergronden is de verf geschikt? Dat en nog veel meer vindt u in seconden, dankzij de handige zoekmodule.


Vraag snel uw persoonlijke login aan!

woensdag, 3 oktober 2007

Een unieke internettool, exclusief voor de professional www.bossvip.be is, zoals de naam het al laat vermoeden, exclusief voorbehouden voor professionals zoals u. U krijgt alleen toegang tot de site via uw persoonlijke gebruikersnaam en paswoord.